MENU

Veilig en succesvol (samen)werken in de cloud 

Uitgelegd: praktische stappen om samen te werken in een digital workspace

Vandaag de dag zijn we in staat om mensen veel vrijheid in werk te bieden. Uw collega’s kunnen zelf beslissen waar ze willen werken, op welk moment en of ze dat doen met hun telefoon of laptop. Een vooruitgang. Want u kunt nu aan het werk op de manier die het beste bij u en de situatie past. En tegelijk dreigt hierdoor de afstand toe te nemen, de fysieke afstand tot collega’s en tot de organisatie. Dit kan samenwerken uitdagend maken. Met de juiste tools en aandacht voor adoptie is het mogelijk om deze afstand te verkleinen en mensen de tools te bieden om altijd verbonden te zijn.

Wilt u uw medewerkers ook faciliteren in die ICT middelen waar zij het prettigst mee kunnen (samen)werken? En wilt u weten hoe u flexibel kunt zijn zonder dat de veiligheid van uw omgeving in gevaar is? We begrijpen dat dit soort vragen bij u leven en geven hier graag antwoord op tijdens dit webinar.

Hoe gaan wij zelf om met dit soort uitdagingen, ook onze collega’s werken vanaf verschillende locaties, met verschillende data vanaf verschillende devices. Binnen onze organisatie, maar ook daarbuiten met onze leveranciers én klanten. Tijdens dit webinar vertellen we u graag over onze eigen ervaringen. Onze experts behandelen diverse praktijkvoorbeelden van klanten die u voor zijn gegaan. Daarnaast zijn wij dé partner om uw IT en Telecom te integreren aangezien we beide aspecten beheersen.

 Tijdens dit webinar krijgt u antwoord op vragen:

-       Welke stappen kunt u nemen om uw medewerkers beter te laten samenwerken;
-       Welke tools zijn er beschikbaar;
-       Hoe zorgt u ervoor dat uw medewerkers de beschikbare tools gaan gebruiken;
-       Hoe kunnen wij u ondersteunen met uw stappen?

Inschrijven voor dit webinar kan t/m 13 maart 2017.

 

Programma

Datum: woensdag 15 maart 2017

Tijdstip: van 13.00 tot 14.00 uur

Locatie: vanaf elk device 

U kunt het webinar vanaf 16 maart gratis en onbeperkt terugkijken. Meld u ook aan om het webinar terug te kunnen kijken.

Onze experts aan het woord

Edwin Rademaker, Productmanager en consultant Skype for Business. Edwin is betrokken bij vele Skype for Business-vraagstukken van grootzakelijke klanten en expert op het gebied van UC-integratie op bestaande infrastructuren. 
edwin.rademaker@kpn.com

Harald den Houter is als Productmanager Workspace nauw betrokken bij de actuele ontwikkelingen van de KPN Werkplek propositie. De nadruk ligt daarbij op het ontwikkelen aan de hand van klantvragen. 
harald.denhouter@kpn.com

Schrijf u nu in!

En kom in gesprek met onze experts op het gebied van digital workspaces en unified communications.

Vragen?

U kunt vragen over dit webinar stellen via onderstaand formulier.

 Uw reactie is verzonden.
Fout opgetreden

Vul uw gegevens in.


Verzenden

Nodig uw collega ook uit

Is het webinar ook interessant voor uw collega? Nodig uw collega dan uit door ons de gegevens door te geven via onderstaand formulier. Uw collega ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging voor het webinar.

 Uw collega is op de hoogte gebracht. Klik hier om nog een collega uit te nodigen.
Fout opgetreden

Vul de gegevens van uw collega in. Wij sturen uw collega een uitnodiging toe.


Verzenden